Maler til boliger og boligforeninger

​Hos Nordsjællands Anlæg & Boligrenovering udfører vi alt inden for indendørs og udendørs malerarbejde i Nordsjælland. Som maler udfører vi arbejde i huse, lejligheder og ejendomme samt for virksomheder og boligforeninger. Mange af vores maleropgaver er renovering af boliger. Vi sætter med andre ord farver på tilværelsen omkring dig.

Din maler med sans for detaljerne

Alt vores malerarbejde sker med sans for detaljerne, og vi sørger i det hele taget for et omhyggeligt arbejde fra den indledende planlægning til den afsluttende rengøring. 

Som din lokale maler tilbyder vi en grundig rådgivning om valg af farver og maling, men også om vedligeholdelse og andre praktiske forhold.

Vi maler blandt andet vægge, vinduer, døre, paneler og lofter, og udvendigt maleropgaver kan være af facader, stern og gavle samt af terrasser, garager og skure.

​Malerarbejde kan også være oliebehandling af alle typer af udvendigt træværk.

Vi opsætter endvidere tapet, væv eller filt for at stabilisere vægge og fjerne ujævnheder. Dertil kommer, at tapet, væv og filt kan give de malede overflader et spil. 

Vi spartler naturligvis først, ligesom vi gerne fjerner det gamle tapet, hvis det vil give det bedste resultat. Filt kan endvidere opsættes på lofter.

Kontakt din maler få et godt malertilbud

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for malerarbejde og ønsker et uforpligtende tilbud.

Du kan ringe til din maler på telefon 26 85 03 21, men du kan også sende en e-mail til nab12008@hotmail.com for at høre nærmere om, hvad vi tilbyder. 

​Malerarbejde

Ring mig op

Har du spørgsmål til et kommende projekt?

Brug formularen under, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Søndervangen 19, 3460 Birkerød // Telefon: 26 85 03 21 // CVR-Nr.: 31534305 // E-mail: nab12008@hotmail.com