Vi hjælper med din boligrenovering

Sommeren er oplagt til at renovere både indendørs og udendørs.

Hos Nordsjællands Anlæg & Boligrenovering løser vi alle slags opgaver indenfor renovering af hus. Vi levere både til private og erhverv, og vores løsninger bygger på solidt håndværk og mange års erfaring i bygge og anlægsbranchen. Vi har primært kunder i Birkerød og Farum, men hjælper også gerne i omegnen på Nordsjælland.

Inden vi går i gang med et projekt, lægger vi stor vægt på planlægning og dialog med vores kunder. det gør at du kan føle dig tryg under hele forløbet

Alt fra en lille reparation til en stor boligrenovering

Boligrenovering kan være murerarbejde og malerarbejde, men vi tilbyder alle former for reparation, totalrenovering af hud og modernisering. Vi har en række samarbejdspartnere, således vi kan udføre alle former for byggeopgaver. Vi har særligt fokus på murer-, anlægs- og belægningsarbejde, men vi tilbyder også fliselægning og haveservice, og det kan være alt fra græsslåning til anlægning af have.

Vi har altid fokus på service og kvalitet, når vi udfører husrenovering, ombygning, anlægsarbejde og haveservice. Det gælder i alle forhold som i dialog med kunden, i valg af materialer og i selve arbejdet. Vi lægger i det hele taget stor vægt på, at vi overholder alle aftaler, tidsfrister og priser.

​​Kontakt os i dag for flere informationer

Hvad koster renovering af hus? Vores priser afhænger af timerne det vil tage at udfører opgaven. Der for vil vi anbefale at ring til os for at få et godt tilbud på en pris og få en autoriseret håndværker til at stå for byggeprojektet, så er du sikret professionelt og veludført arbejde, med et godt tilbud på en pris.

Kontakt os og få en snak med os om hvilken løsning, der er den rigtige for dig, og som er mulig i din bolig. Ring til os på telefon:​ 26 85 03 21 eller skriv til: nab12008@hotmail.com.

Renovering af bolig

Skal vi ringe dig op?

Har du spørgsmål til et kommende projekt?

Brug formularen under, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Søndervangen 19, 3460 Birkerød // Telefon: 26 85 03 21 // CVR-Nr.: 31534305 // E-mail: nab12008@hotmail.com