calendar (14) Mere end​ 12 års erfaring

At skille sig ud fra vores konkurrenter ved kvaliteten af ​​vores arbejde, som vi er stolte af.

penge (hvid) 1  Konkurrencedygtige priser​

At konstant presse os selv til at forbedre kvalitet og produktivitet gennem hårdt arbejde.

review (1)  Effektive og kvalitetsbevidste

Et slutprodukt, der ikke kun lever op til vores kunders forventninger, men som overgår dem.

Vi hjælper med din boligrenovering

Sommeren er oplagt til at renovere både indendørs og udendørs.

Hos Nordsjællands Anlæg & Boligrenovering løser vi alle slags opgaver indenfor renovering af hus. Vi levere både til private og erhverv, og vores løsninger bygger på solidt håndværk og mange års erfaring i bygge og anlægsbranchen. Vi har primært kunder i Birkerød og Farum, men hjælper også gerne i omegnen på Nordsjælland.

Inden vi går i gang med et projekt, lægger vi stor vægt på planlægning og dialog med vores kunder. det gør at du kan føle dig tryg under hele forløbet

Alt fra en lille reparation til en stor boligrenovering

Boligrenovering kan være murerarbejde og malerarbejde, men vi tilbyder alle former for reparation, totalrenovering af hud og modernisering. Vi har en række samarbejdspartnere, således vi kan udføre alle former for byggeopgaver. Vi har særligt fokus på murer-, anlægs- og belægningsarbejde, men vi tilbyder også fliselægning og haveservice, og det kan være alt fra græsslåning til anlægning af have.

Vi har altid fokus på service og kvalitet, når vi udfører husrenovering, ombygning, anlægsarbejde og haveservice. Det gælder i alle forhold som i dialog med kunden, i valg af materialer og i selve arbejdet. Vi lægger i det hele taget stor vægt på, at vi overholder alle aftaler, tidsfrister og priser.

​​Kontakt os i dag for flere informationer

Hvad koster renovering af hus? Vores priser afhænger af timerne det vil tage at udfører opgaven. Der for vil vi anbefale at ring til os for at få et godt tilbud på en pris og få en autoriseret håndværker til at stå for byggeprojektet, så er du sikret professionelt og veludført arbejde, med et godt tilbud på en pris.

Kontakt os og få en snak med os om hvilken løsning, der er den rigtige for dig, og som er mulig i din bolig. Ring til os på telefon:​ 26 85 03 21 eller skriv til: nab12008@hotmail.com.

Renovering af bolig

Kontakt os ​og hør mere

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave eller har du andre spørgsmål til os, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Udfyld formularen, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​​

Kontakt os

Kontakt os gerne for at høre mere om vores forskellige ydelser som anlægsgartner. Vi kommer gerne forbi for at kigge på opgaven og for at høre om dine ideer, således vi kan drøfte forskellige løsningsforslag. Derpå kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en billig pris anlægsarbejde.

Adresse

NAB v/Michael Baes

Søndervangen 19
​3460 Birkerød

CVR: 31534305

Kontakt os

☎ Telefon: 26 85 03 21

✉ E-mail: nab12008@hotmail.com

Find vej