calendar (14) Mere end​ 12 års erfaring

At skille sig ud fra vores konkurrenter ved kvaliteten af ​​vores arbejde, som vi er stolte af.

penge (hvid) 1  Konkurrencedygtige priser​

At konstant presse os selv til at forbedre kvalitet og produktivitet gennem hårdt arbejde.

review (1)  Effektive og kvalitetsbevidste

Et slutprodukt, der ikke kun lever op til vores kunders forventninger, men som overgår dem.

Murer med brede kompetencer

​Hos Nordsjællands Anlæg & Boligrenovering udfører vi alle former for murerarbejde, men vi er som din murer især specialiseret i forskellige former for renovering og modernisering af huse, lejligheder, boligforeninger og ejendomme i Nordsjælland.

Din lokale murer udfører både beton- og murerarbejde i forbindelse med en boligrenovering, og det kan være indendørs og udendørs. Vi udfører desuden udendørs beton- og mureropgaver, men også anlægsarbejde og haveservice.

Fokus på service og kvalitet

​Vi lægger vægt på service og kvalitet hele vejen i alt vores murerarbejde. Det gælder i dialogen med kunderne, i valget af materialer og i selve murerarbejdet. 

Som murer lægger vi i det hele taget stor vægt på, at vi skal overholde alle de aftaler og priser, som vi har indgået med kunden.:

Vi er specialiseret i renovering og modernisering som for eksempel:​

  • Flise- og klinkearbejde

  • Totalrenovering af badeværelse
  • Indvendig isolering med multipor

​Derudover udfører vi forskellige former for reparationer af sætningsskader og andre skader i for eksempel murværk eller flisebelægninger, ligesom vi kan udskifte gummifuger og lignende. Dertil kommer, at vi udfører forskellige former for betonarbejde.

Få et tilbud hos din professionelle murer

Du er velkommen til at kontakte murermester Michael Baes, hvis du har brug for beton- eller murerarbejde i din bolig eller på din ejendom. Du kan ringe til os på telefon 26 85 03 21, men du kan også skrive til os på ​nab12008@hotmail.com. Derpå kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud.

​Murerarbejde

Kontakt os ​og hør mere

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave eller har du andre spørgsmål til os, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Udfyld formularen, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​​

Kontakt os

Kontakt os gerne for at høre mere om vores forskellige ydelser som anlægsgartner. Vi kommer gerne forbi for at kigge på opgaven og for at høre om dine ideer, således vi kan drøfte forskellige løsningsforslag. Derpå kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en billig pris anlægsarbejde.

Adresse

NAB v/Michael Baes

Søndervangen 19
​3460 Birkerød

CVR: 31534305

Kontakt os

☎ Telefon: 26 85 03 21

✉ E-mail: nab12008@hotmail.com

Find vej