Murer med brede kompetencer

​Hos Nordsjællands Anlæg & Boligrenovering udfører vi alle former for murerarbejde, men vi er som din murer især specialiseret i forskellige former for renovering og modernisering af huse, lejligheder, boligforeninger og ejendomme i Nordsjælland.

Din lokale murer udfører både beton- og murerarbejde i forbindelse med en boligrenovering, og det kan være indendørs og udendørs. Vi udfører desuden udendørs beton- og mureropgaver, men også anlægsarbejde og haveservice.

Fokus på service og kvalitet

​Vi lægger vægt på service og kvalitet hele vejen i alt vores murerarbejde. Det gælder i dialogen med kunderne, i valget af materialer og i selve murerarbejdet. 

Som murer lægger vi i det hele taget stor vægt på, at vi skal overholde alle de aftaler og priser, som vi har indgået med kunden.:

Vi er specialiseret i renovering og modernisering som for eksempel:​

  • Flise- og klinkearbejde

  • Totalrenovering af badeværelse
  • Indvendig isolering med multipor

​Derudover udfører vi forskellige former for reparationer af sætningsskader og andre skader i for eksempel murværk eller flisebelægninger, ligesom vi kan udskifte gummifuger og lignende. Dertil kommer, at vi udfører forskellige former for betonarbejde.

Få et tilbud hos din professionelle murer

Du er velkommen til at kontakte murermester Michael Baes, hvis du har brug for beton- eller murerarbejde i din bolig eller på din ejendom. Du kan ringe til os på telefon 26 85 03 21, men du kan også skrive til os på ​nab12008@hotmail.com. Derpå kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud.

​Murerarbejde

Skal vi ringe dig op?

Har du spørgsmål til et kommende projekt?

Brug formularen under, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Søndervangen 19, 3460 Birkerød // Telefon: 26 85 03 21 // CVR-Nr.: 31534305 // E-mail: nab12008@hotmail.com