calendar (14) Mere end​ 12 års erfaring

At skille sig ud fra vores konkurrenter ved kvaliteten af ​​vores arbejde, som vi er stolte af.

penge (hvid) 1  Konkurrencedygtige priser​

At konstant presse os selv til at forbedre kvalitet og produktivitet gennem hårdt arbejde.

review (1)  Effektive og kvalitetsbevidste

Et slutprodukt, der ikke kun lever op til vores kunders forventninger, men som overgår dem.

Opbygning af træterrasse er vi specialister i

Drømmer du om at bygge en træterrasse i din have? Så kan du med fordel søge hjælp lige her hos Nordsjællands Anlæg & Boligrenovering. Vi er et professionelt firma, som står klar til at stå for opbygning af træterrasse hos dig. Vi kommer primært hos kunder i Birkerød og Farum, men står til rådighed over resten af Nordsjælland også.

Vores firma har mange års erfaring i branchen, og vi kan kalde os specialister i at bygge og renovere mange former for terrasser. Du kan derfor trygt lade os stå for lægningen af ny træterrasse hos dig.

Hvad koster en træterrasse?

Den nøjagtige pris på opbygning af træterrasse afhænger af forskellige parametre. Det kommer eksempelvis an på, hvor stor den skal være, hvordan den skal konstrueres, samt hvilke materialer der skal anvendes. Vi sørger dog altid for at holde alle vores priser på et fornuftigt og attraktivt niveau. Derudover kan vi tilbyde opbygning af træterrasser i mange forskellige prisklasser. 

En træterrasse kan bruges af hele familien. Du kan bruge den til solbadning, til skygge, og den er den ideelle legeplads for børnene. Derudover skal den give plads til, at både familie og venner kan nyde aftensolen og udsigten til havens blomster og kvarterets taglandskab. Det er dog en god idé at søge professionel hjælp, inden arbejdet går i gang, hvilket du kan gøre lige her hos os. Vi udfører desuden også haveservice og fliselægning.

Kontakt os for professionel hjælp til opbygning af træterrasse

Tag gerne os med på råd, når du skal have anlagt din nye tag- eller haveterrasse. Vi står klar med et tilbud på en billig pris til dig samt professionel rådgivning og hjælp til lægning af træterrasse.

Du kan kontakte os på telefon: 26 85 03 21 eller på mail: nab12008@hotmail.com, så vender vi tilbage hurtigst muligt med flere informationer. 

​Træterasser

Kontakt os ​og hør mere

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave eller har du andre spørgsmål til os, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Udfyld formularen, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​​

Kontakt os

Kontakt os gerne for at høre mere om vores forskellige ydelser som anlægsgartner. Vi kommer gerne forbi for at kigge på opgaven og for at høre om dine ideer, således vi kan drøfte forskellige løsningsforslag. Derpå kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en billig pris anlægsarbejde.

Adresse

NAB v/Michael Baes

Søndervangen 19
​3460 Birkerød

CVR: 31534305

Kontakt os

☎ Telefon: 26 85 03 21

✉ E-mail: nab12008@hotmail.com

Find vej