Opbygning af træterrasse er vi specialister i

Drømmer du om at bygge en træterrasse i din have? Så kan du med fordel søge hjælp lige her hos Nordsjællands Anlæg & Boligrenovering. Vi er et professionelt firma, som står klar til at stå for opbygning af træterrasse hos dig. Vi kommer primært hos kunder i Birkerød og Farum, men står til rådighed over resten af Nordsjælland også.

Vores firma har mange års erfaring i branchen, og vi kan kalde os specialister i at bygge og renovere mange former for terrasser. Du kan derfor trygt lade os stå for lægningen af ny træterrasse hos dig.

Hvad koster en træterrasse?

Den nøjagtige pris på opbygning af træterrasse afhænger af forskellige parametre. Det kommer eksempelvis an på, hvor stor den skal være, hvordan den skal konstrueres, samt hvilke materialer der skal anvendes. Vi sørger dog altid for at holde alle vores priser på et fornuftigt og attraktivt niveau. Derudover kan vi tilbyde opbygning af træterrasser i mange forskellige prisklasser. 

En træterrasse kan bruges af hele familien. Du kan bruge den til solbadning, til skygge, og den er den ideelle legeplads for børnene. Derudover skal den give plads til, at både familie og venner kan nyde aftensolen og udsigten til havens blomster og kvarterets taglandskab. Det er dog en god idé at søge professionel hjælp, inden arbejdet går i gang, hvilket du kan gøre lige her hos os. Vi udfører desuden også haveservice og fliselægning.

Kontakt os for professionel hjælp til opbygning af træterrasse

Tag gerne os med på råd, når du skal have anlagt din nye tag- eller haveterrasse. Vi står klar med et tilbud på en billig pris til dig samt professionel rådgivning og hjælp til lægning af træterrasse.

Du kan kontakte os på telefon: 26 85 03 21 eller på mail: nab12008@hotmail.com, så vender vi tilbage hurtigst muligt med flere informationer. 

​Træterasser

Skal vi ringe dig op?

Har du spørgsmål til et kommende projekt?

Brug formularen under, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Søndervangen 19, 3460 Birkerød // Telefon: 26 85 03 21 // CVR-Nr.: 31534305 // E-mail: nab12008@hotmail.com