Fliselægning på terrasser og i indkørsler til ejendomme

​Hos Nordsjællands Anlæg & Boligrenovering laver vi alle former for fliseanlæg for private, virksomheder og boligforeninger i Birkerød, Farum og i resten af Nordsjælland.

Fliselægning kan være alt fra indkørsler til terrasser. Vi benytter alle vores faglige kompetencer til at skabe smukke og funktionelle flisemiljøer, der opfylder kundernes forventninger og kan holde i mange år.

Terrasser og indkørsler bliver til smukke fliseanlæg

Terrassen er havens samlingspunkt og familiens opholdssted. Det er her, at du solbader, nyder udsigten og griller med familie og venner på de lyse sommeraftner. Derfor lægger vi stor vægt på at bygge og renovere terrasser, således det bliver sommerens bedste opholdssted.

Vi laver alt i fliselægning, brolægning og haveanlæg. Fliseanlæg kan være terrasse, gangstier, ny indkørsel, parkeringspladser, trapper og indgangspartier, men også højbede, støttemure og lignende.

Vi har også kunder, der ønsker flisebelægning i hele forhaven. Vi tager altid udgangspunkt i de eksisterende beplantninger, grundens beliggenhed og de omkringliggende bygninger, når vi skal råde og vejlede om valg af design, farver og materialer til fliseanlæg. Derved sikrer vi, at vores flisearbejde kommer til at opfylde alle dine behov og drømme. Ønsker du at holde din have vedlige, tilbyder vi også haveservice.

Vi kommer gerne hjem og hjælper med jeres ideer

Vi kommer gerne hjem til dig for at se på huset og haven, mens vi taler om dine ideer og vores forslag til fliselægning.

Ring til os på telefon: 26 85 03 21 for at aftale nærmere om lægning af fliser. Du kan også skrive til os på: nab12008@hotmail.com.

​Have og flise

Skal vi ringe dig op?

Har du spørgsmål til et kommende projekt?

Brug formularen under, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Søndervangen 19, 3460 Birkerød // Telefon: 26 85 03 21 // CVR-Nr.: 31534305 // E-mail: nab12008@hotmail.com