calendar (14) Mere end​ 12 års erfaring

At skille sig ud fra vores konkurrenter ved kvaliteten af ​​vores arbejde, som vi er stolte af.

penge (hvid) 1  Konkurrencedygtige priser​

At konstant presse os selv til at forbedre kvalitet og produktivitet gennem hårdt arbejde.

review (1)  Effektive og kvalitetsbevidste

Et slutprodukt, der ikke kun lever op til vores kunders forventninger, men som overgår dem.

Fliselægning på terrasser og i indkørsler til ejendomme

​Hos Nordsjællands Anlæg & Boligrenovering laver vi alle former for fliseanlæg for private, virksomheder og boligforeninger i Birkerød, Farum og i resten af Nordsjælland.

Fliselægning kan være alt fra indkørsler til terrasser. Vi benytter alle vores faglige kompetencer til at skabe smukke og funktionelle flisemiljøer, der opfylder kundernes forventninger og kan holde i mange år.

Terrasser og indkørsler bliver til smukke fliseanlæg

Terrassen er havens samlingspunkt og familiens opholdssted. Det er her, at du solbader, nyder udsigten og griller med familie og venner på de lyse sommeraftner. Derfor lægger vi stor vægt på at bygge og renovere terrasser, således det bliver sommerens bedste opholdssted.

Vi laver alt i fliselægning, brolægning og haveanlæg. Fliseanlæg kan være terrasse, gangstier, ny indkørsel, parkeringspladser, trapper og indgangspartier, men også højbede, støttemure og lignende.

Vi har også kunder, der ønsker flisebelægning i hele forhaven. Vi tager altid udgangspunkt i de eksisterende beplantninger, grundens beliggenhed og de omkringliggende bygninger, når vi skal råde og vejlede om valg af design, farver og materialer til fliseanlæg. Derved sikrer vi, at vores flisearbejde kommer til at opfylde alle dine behov og drømme. Ønsker du at holde din have vedlige, tilbyder vi også haveservice.

Vi kommer gerne hjem og hjælper med jeres ideer

Vi kommer gerne hjem til dig for at se på huset og haven, mens vi taler om dine ideer og vores forslag til fliselægning.

Ring til os på telefon: 26 85 03 21 for at aftale nærmere om lægning af fliser. Du kan også skrive til os på: nab12008@hotmail.com.

​Have og flise

Kontakt os ​og hør mere

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave eller har du andre spørgsmål til os, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Udfyld formularen, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​​

Kontakt os

Kontakt os gerne for at høre mere om vores forskellige ydelser som anlægsgartner. Vi kommer gerne forbi for at kigge på opgaven og for at høre om dine ideer, således vi kan drøfte forskellige løsningsforslag. Derpå kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en billig pris anlægsarbejde.

Adresse

NAB v/Michael Baes

Søndervangen 19
​3460 Birkerød

CVR: 31534305

Kontakt os

☎ Telefon: 26 85 03 21

✉ E-mail: nab12008@hotmail.com

Find vej