​Haveservice for private, erhverv og boligforeninger nær Farum

​Har du brug for haveservice? Så er det Nordsjællands Anlæg & Boligrenovering, du bør kontakte, hvis du ønsker konkurrencedygtige priser. Vi tilbyder haveservice for private, erhverv og boligforeninger i og omkring Farum, Birkerød og resten af Nordsjælland.

Vores haveservice rækker over alle former for vedligeholdelse af haver, parker og grønne arealer.

Haveservice kan være en skræddersyet fast aftale eller en enkeltstående aftale, men det kan også være i forbindelse med blandt andet ferieafløsning for en virksomhed eller en boligforening, hvor der mangler medarbejdere i ferietiden.

Haveservice med alt fra græsslåning til snerydning

Vi udfører alt fra løbende pleje af eksisterende bevoksning til omlægning af haver og parker, men vi udfører ikke træfældning. Haveservice kan være græsslåning, hækklipning, beskæring og lugearbejde, ukrudtsbekæmpelse og mosbehandling.

Vi tilbyder også fræsning, fliselægning, oprydning og bortkørsel af affald. Og om vinteren kan vi udføre snerydning og saltning.

Derudover tilbyder vi algebekæmpelse, og det kan være både bekæmpelse og forbyggende behandling mod mos og alger på taget, fliserne, terrassen og træværk. Det sker naturligvis med godkendte midler. Desuden tilbyder vi rensning af tagrender og nedløb, samt en hel række mindre håndværksmæssige opgaver både ude og inde. 

Hvad koster havearbejde? Hvad koster en havemand?

Skal du have fat i en havemand, der kan hjælpe med haveservice, er vi det rette firma at kontakte. Hos Nordsjællands Anlæg & Boligrenovering er vi både effektive og kvalitetsbevidste.​

Vores priser afhænger derfor af opgavens omfang samt antal arbejdstimer sammenlagt. Som sagt kan vi enten lave et engangstilbud eller en fast aftale, hvor vi konsekvent udfører havehjælp henover en fastlagt periode. Har du brug vores hjælp, kommer vi gerne ud og ser på haven sammen med dig.

Hos os tilbyder vi en bred pallette af havearbejde. Derfor kommer prisen også an på opgavernes omfang. Ønsker du en renovering af have, hjælper vi dig med at komme i mål. Derfor vil vi gerne se din have inden for bedre at kunne vurdere prisen.

Kontakt os for at høre mere om vores haveservice

Du kan kontakte os, hvis du ønsker en aftale om haveservice og gerne vil høre om, hvordan du kan trække det fra i skat som privatperson.

Du kan kontakte os på telefon 26 85 03 21 eller ved at skrive til os på mail nab12008@hotmail.com. Så kommer vi forbi og besigtiger området. Vi ser frem til at høre fra dig.

Havepleje

Skal vi ringe dig op?

Har du spørgsmål til et kommende projekt?

Brug formularen under, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Søndervangen 19, 3460 Birkerød // Telefon: 26 85 03 21 // CVR-Nr.: 31534305 // E-mail: nab12008@hotmail.com