Haveservice for private, erhverv og boligforeninger

Hos Nordsjællands Anlæg & Boligrenovering udfører vi en hel række forskellige former for service for blandt andet private, erhverv og boligforeninger. Havearbejde rækker over alle former for vedligeholdelse af haver, parker og grønne arealer i Nordsjælland.

Haveservice kan være en skræddersyet fast aftale eller en enkeltstående aftale, men det kan også være i forbindelse med blandt andet ferieafløsning for en virksomhed eller en boligforening, hvor der mangler medarbejdere i ferietiden.

Haveservice fra græsslåning til snerydning

Vi udfører alt fra løbende pleje af eksisterende bevoksning til omlægning af haver og parker, men vi udfører ikke træfældning. Haveservice kan være græsslåning, hækklipning, beskæring og lugearbejde, ukrudtsbekæmpelse og mosbehandling.

Vi tilbyder også fræsning, oprydning og bortkørsel af affald. Og om vinteren kan vi udføre snerydning og saltning.

Vi tilbyder endvidere algebekæmpelse, og det kan være både bekæmpelse og forbyggende behandling mod mos og alger på taget, fliserne, terrassen og træværk. Det sker naturligvis med godkendte midler. Desuden tilbyder vi rensning af tagrender og nedløb, samt en hel række mindre håndværksmæssige opgaver både ude og inde. ​

Ring for at høre mere om vores haveservice

Du kan kontakte os, hvis du ønsker en aftale om haveservice og gerne vil høre om, hvordan du kan trække det fra i skat som privatperson.

Du kan ringe til os på telefon 26 85 03 21, men du kan også skrive til nab12008@hotmail.com. Derpå kan vi komme forbi for at besigtige området og drøfte vores haveservice om sommeren og om vinteren.

Havepleje

Skal vi ringe dig op?

Har du spørgsmål til et kommende projekt?

Brug formularen under, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Søndervangen 19, 3460 Birkerød // Telefon: 26 85 03 21 // CVR-Nr.: 31534305 // E-mail: nab12008@hotmail.com